Четверг, 09.05.2024, 07:28
Приветствую Вас Гость | RSS
МИР ХАКЕРСТАВА КОНЕЦ СВЕТА
Главная
Регистрация
Вход
Категории раздела
Ин [160] Наука [278] Здо [76] Мо [71]
Ку [75] Авт [68] Власть [9] Эко [18]
В-MIRE [324]

Мини-чат

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2008 » Ноябрь » 14 » Intel проникає на медичний ринок з домашніми моніторами здоров’я
Intel проникає на медичний ринок з домашніми моніторами здоров’я
01:42
Intel проникає на медичний ринок з домашніми моніторами здоров’я
 
Intel проникає на медичний ринок з домашніми моніторами здоров’я
Найбільша фірма у світі з виготовлення мікросхем в понеділок з’явилась на медичному ринку з новою технологією, яка дозволяє лікарям проводити домашні дистанційні відвідування пацієнта.

Intel використав новітнє обладнання та Інтернет зв’язок для того, щоб дати можливість медичному персоналу моніторити стан хронічно хворих пацієнтів на відстані.

Лікарі та медсестри можуть отримувати показники функціонування серця, рівень цукру, а також інші показники пацієнтів, які знаходяться вдома і потім призначити дистанційно лікування.

"The Health Guide – це крок вперед у пропозиції більш персоналізованого і ефективного керування хронічними хворобами в домашніх умовах", сказав віце-президент Intel Digital Health Group, Луіс Вернс.

"Intel провів роки у пошуках необхідного обладнання як для пацієнтів так і для доглядальниць і зараз ми збираємось запустити серію продуктів, які допоможуть перемістити догляд з лікарні в домашні умови".

Intel працює з провайдерами догляду щоб перевірити Health Guide і планує серію навчань в Сполучених Штатах зосереджених на людях з хворобами серця, діабетом та гіпертонією.

Health Guide пропонує обладнання для отримання основних показників життєдіяльності, підтримує історію хвороби, інструктує пацієнта і містить відео-конференцію.
Категория: Ин | Просмотров: 531 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входа
 
 

Поиск

Календарь
   

Архив записей

новостей сайта
  •   

  •  

    Copyright MyCorp © 2024